EU | Archies Footwear FAQs logo

Alle artikelen

Inkoop en verzending

Hulp nodig bij betaalmogelijkheden, verzendkosten en levertijd? Je vindt de antwoorden hier.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, u ontvangt een trackingnummer in de bevestigingsmail van uw bestelling. Die link zal u doorverwijzen om de status van uw levering te volgen. We raden ook aan de Parcels-app te gebruiken of u aan te melden voor de gratis FedEx Delivery Manager als

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen € 4,99 voor één paar schoenen. verzending is gratis als u 2 of meer paar bestelt. Hulp nodig?. Dien een verzoek in. Chatten:. Facebook-DM. Instagram

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Ons magazijn is gevestigd in Amsterdam. Bestellingen worden doorgaans binnen 24-48 uur na plaatsing verzonden. Ons magazijn is geopend tijdens kantooruren in Amsterdam  van maandag tot en met vrijdag. Als je je bestelling op vrijdag of in het weekend

Verzenden jullie naar de EU?

Absoluut! We hebben een magazijn in Amsterdam.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?. Wij vervullen onze bestellingen vanuit ons magazijn in Amsterdam.  We streven ernaar om bestellingen binnen 24 uur na bestelling uit te voeren. Zie onderstaande lijst met levertijden:. Nederland

Heb je express verzending?

Ja. Expresspost kan bij het afrekenen worden geselecteerd als de gewenste verzendmethode. Er is een vast tarief van € 7,99 voor expreslevering per bestelling, ongeacht het aantal paren dat u koopt. Levertijden variëren tussen 2-5 dagen, afhankelijk v

Welke kaart/methoden accepteert u voor online betaling?

We accepteren alle gangbare creditcards - MasterCard, Visa, American Express en PayPal. Helaas zijn Diners Club-kaarten nog geen geaccepteerde betaalmethode. In Nederland hebben we ook iDEAL.

Verkoopt u internationaal?

Ja, dat doen we zeker! We hebben magazijnen in de volgende landen:. Voor de VS - Klik hier. Voor Europa - Klik hier. Voor het Verenigd Koninkrijk - Klik hier. Voor Canada - Klik hier. Voor Australië - Klik hier. Voor Nieuw-Z

Kan ik ze ergens uitproberen voordat ik ze koop?

Helaas hebben we nergens in Europa de mogelijkheid om Archies-teenslippers uit te proberen voordat we ze kopen, maar we zullen proberen dit binnenkort te veranderen.