EU | Archies Footwear FAQs logo

Alle artikler

Indkøb og forsendelse

Kan jeg spore min ordre?

Ja, du vil modtage et sporingsnummer i din ordrebekræftelses-e-mail. Dette link omdirigerer dig til at spore status for din levering. Vi anbefaler også at bruge Parcels-appen eller tilmelde dig den gratis FedEx Delivery Manager, hvis du vælger ekspre

Hvad koster portoen?

Portoprisen er €4,99 for et par sko. fragt er gratis, hvis du bestiller 2 eller flere par. Brug for hjælp?. Send en forespørgsel. Snak:. Facebook DM. Instagram

Hvornår vil min ordre blive afsendt?

Vores lager er baseret i Amsterdam. Ordrer afsendes typisk inden for 24-48 timer efter afgivelse. Vores lager opererer i Amsterdams  åbningstid fra mandag til fredag. Hvis du afgiver din ordre på en fredag eller i weekenden, vil den blive afsendt i s

Sender du til EU?

Absolut! Vi har et lager i Amsterdam.

Hvor lang tid vil det tage for mig at modtage min ordre?

Hvor lang tid vil det tage for mig at modtage min ordre?. Vi udfører vores ordrer fra vores lager i Amsterdam.  Vi tilstræber at opfylde ordrer inden for 24 timer efter bestilling. Se venligst nedenstående liste over leveringstider:. HollandAscendia

Har du ekspresforsendelse?

Ja. Eksprespost kan vælges som den foretrukne forsendelsesmetode ved kassen. Der er en fast pris på €7,99 for ekspreslevering pr. ordre, uanset hvor mange par du køber. Leveringstiden varierer mellem 2-5 dage afhængigt af din placering. Hvis du har b

Hvilke kort/metoder accepterer du til online betaling?

Vi accepterer alle større kreditkort - MasterCard, Visa, American Express og PayPal. Desværre er Diners Club-kort endnu ikke en accepteret betalingsmåde. I Holland har vi også iDEAL.

Sælger I internationalt?

Ja, det gør vi helt sikkert! Vi har lagre i følgende lande:. For USA - Klik her. For Europa - Klik her. For Storbritannien - Klik her. For Canada - Klik her. For Australien - Klik her. For New Zealand - Klik her

Er der nogen steder jeg kan prøve dem inden jeg køber?

Desværre har vi ingen steder i Europa at prøve Archies Flip Flops på før køb, men vi vil prøve at ændre dette inden længe.